Hoppa till huvudinnehåll

Omarbetad webbplats med nya funktioner

Trelleborgs Energis webb har ca 70 000 besökare årligen och är en plats där vi ges möjlighet att ge dig kunskap om vår bransch. Webbplatsen är även en viktig kanal för oss i vår kontakt med befintliga kunder, nya kunder, blivande medarbetare och för dig som helt enkelt bara är nyfiken på den resa vi gör i vårt framåtsträvande bolag.

Den 9 maj lanserar vi vår nyaste webbplats där vår ambition är att du ska kunna hitta den information du letar efter och kunna utföra dina ärenden med hjälp av modern teknik. Målmedvetet har vi jobbat med att göra ett ansiktslyft för vår sida och gett större utrymme för det visuella genom vår grafiska identitet. Den nya startsidan är uppbyggd utifrån det vi rent statistiskt sett att våra besökare vill läsa om för att underlätta men också ge dig en bättre upplevelse av vår webb.

– Att möta våra besökares behov, har legat i fokus för vår planering av den nya webbplatsens funktioner men också dess utseende, berättar kommunikationschef Melinda-Frigyesi Almström.

De nya funktionerna på webbplatsen hoppas vi ska kunna underlätta ditt besök.

Enklare att hitta det du letar efter

Den nya sökfunktionen hjälper dig att sortera i allt material vi har på vår webb och våra frågor och svar hoppas vi ska kunna ge dig de förklaringar du söker efter. Längst upp till höger finns en utfällbar meny, som täcker alla undersidor vi har på webbplatsen.

Avbrottskarta för att förtydliga

En nygammal nyhet på den nya webbplatsen är att vi numera har en avbrottskarta som visar eventuella störningar i el- och fjärrvärmenätet. Den kan du se här.

Hör av dig!

Om du skulle springa på en länk som inte fungerar eller något som verkar konstigt är du välkommen att ta kontakt med kommunikation@trelleborgsenergi.se.