Hoppa till huvudinnehåll

Trelleborgs Energi rekryterar ny kommunikations- och hållbarhetschef

Melinda Frigyesi-Almström blir ny kommunikations- och hållbarhetschef på Trelleborgs Energi, en tjänst hon tillträder den 9 november 2021.

Melinda kommer från olika roller i energibranschen där hon varit bland annat PR-chef på E.ON Nordic, kommunikationschef på E.ON Värme, samt kommunikations- och varumärkeschef på Kraftringen. Hon har en lång bakgrund inom konsultbranschen och har tidigare arbetat på JKL (nuvarande Kekst CNC).

Trelleborgs Energi fortsätter resan mot att bli Sveriges bästa energibolag genom ytterligare en senior rekrytering.

– Vi lägger stor vikt vid att ha rätt medarbetare för att nå målet att bli Sveriges bästa energibolag. Därför är jag väldigt glad över att ha rekryterat Melinda till Trelleborgs Energi. Melindas gedigna erfarenheter inom kommunikation och hållbarhet kommer bidra till att vi kommer att ta ytterligare en nivå både inom kommunikation men även att bygga vårt relativt nya varumärke, säger Magnus Sahlin, VD för Trelleborgs Energi.

– Vätgasprojektet har placerat Trelleborgs Energi i den hållbara energiutvecklingens framkant. Att vara med i detta och skapa en hållbar framtid är oerhört spännande och meningsfullt, säger Melinda Frigyesi-Almström.

    I den nya rollen kommer Melinda att fokusera på såväl vassare kommunikation, externt men även internt, som ett strukturerat hållbarhetsarbete – och inte minst, Trelleborgs vätgasprojekt.


    Mer information:

    Magnus Sahlin, vd Trelleborgs Energi AB, +46 734 42 25 73, magnus.sahlin@trelleborg.seÖppnas i nytt fönster