Hoppa till huvudinnehåll

El från Trelleborgs Energi

Ett lokalt alternativ

Trelleborgs Energis förnybara el förser redan stora delar av staden. Att vi fokuserar på enkla, lokala och hållbara alternativ uppskattas, precis som att vinsten går tillbaka till invånarna. Vi återinvesterar i Trelleborgs infrastruktur, kultur, idrott och annan samhällsnytta. Så välj med hjärtat och handla din el lokalt.

Ett hållbart val

Väljer du vår el, ökar du efterfrågan på el som baserar sig på förnybara energikällor. Genom att byta fossila energislag mot förnybara minskar utsläppen av växthusgaser och därmed den totala miljöpåverkan. Det är ett smart val – för dig, klimatet och framtiden.

Enkelt och hållbart

Hos oss ska det vara enkelt att teckna elavtal. Vi hjälper dig att teckna elavtal med ett elpris anpassat efter just dina behov. Oavsett vad du väljer får du alltid 100 procent fossilfri och förnybar el med avtalet. Det ska det vara lätt att leva hållbart.

Ursprungsmärkt el

Vi köper in all vår el från elbörsen Nord Pool i Oslo. Den är ursprungsmärkt, dvs att det finns ursprungsgarantier för den. Ursprungsgarantier är elektroniska handlingar som bevisar och garanterar elens ursprung, var den kommer ifrån. Syftet är att du som slutkund ska veta att elen är producerad på förnybara energikällor.

Allt på samma faktura

Om du har Trelleborgs Energi som elnätsföretag och väljer att även teckna elhandelsavtal med oss får du alla dina kostnader smidigt och lättöverskådligt på en faktura.

Vi hjälper dig!

Att välja ett elavtal och bli kund hos oss tar bara några minuter. Vi tar hand om alla kontakter med ditt tidigare elbolag och hjälper dig genom processen. Du är alltid välkommen att ringa till oss för personlig service. Välkommen till Trelleborgs Energi!

Så enkelt blir du kund