Hoppa till huvudinnehåll

Våra elavtal

Vi har elavtal för just ditt behov och livssituation. Oavsett vilken avtalsform du väljer, håller vi priserna så låga som möjligt utan dolda avgifter. Vilket du än väljer ger vi dig 100 procent förnybar el. En fast årsavgift på 375 kronor inklusive moms tillkommer på alla våra avtal.

Fast elpris

*Just nu kan vi tyvärr tillsvidare inte erbjuda några fasta avtal.

För dig som vill veta hur mycket din el kostar varje månad. Du betalar samma pris per förbrukad kilowattimme oavsett svängningarna på elmarknaden. Det enda som kan ändras är momssatsen som kan justeras på grund av ändrade förutsättningar från myndigheter. Du tecknar ditt fasta elpris på ett, två eller tre år.

Rörligt elpris

Ditt elpris fastställs en månad i taget i efterskott och baseras på vårt inköpspris från nordiska elbörsen med ett påslag på 2,88 öre/kWh inklusive moms. Du kan när som helst under din avtalsperiod byta till ett av våra fastprisavtal*.

Timpris

Ditt timpris baseras på priset på nordiska elbörsen NordPool i elhandelsområde SE4 timme för timme. Utöver årsavgiften tillkommer ett påslag för avgifter så som ursprungsgaranti och elcertifikat. Elcertifikatsavgiften och ursprungsgarantin kan justeras vid behov en gång i månaden inför fakturering.

Påslaget för mars 2023 ligger på 11,88 öre/kWh inklusive moms.

Denna avtalstyp passar allra bäst för dig som ändå tänkt ha ett pris som rör sig med marknaden, det vill säga inte ett fastpris. Med ett timprisavtal har du möjlighet att spara pengar – om du är beredd på att anpassa din elanvändning och har en praktisk möjlighet att styra din förbrukning.

Om du tillhör ett annat elprisområde

Våra elpriser gäller för elområde 4 (Malmö). Om du tillhör ett annat område är du välkommen att höra av dig till oss för information om vilka priser som gäller för dig.

Tillägg

El från sol och vind
Väljer du detta tillägg kommer all el du använder från solcellsproduktion eller vindkraftverk. Vi köper in överskottsel från kunder som har solceller eller vindkraftsverk och säljer vidare till dig. Garanterat lokal och hållbar el. Tillägget kostar 3,75 öre/kWh inklusive moms.

Förenings-el
Tillvalet förenings-el innebär att vi att sponsrar den förening som du själv väljer, till exempel en idrottsförening eller stödverksamhet. Tillägget är kostnadsfritt.

Mer information om Förenings-el, finns att läsa här.

Har du frågor om våra elavtal?

Kundservice

0410-73 38 00

Kundservice öppettider

Helgfria vardagar

Måndag-torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-15.00

Lunchstängt alla dagar 12.00-13.00