Hoppa till huvudinnehåll

Laddstolpar

Kör du elbil? Då kan du enkelt ladda bilen i Trelleborg. Elen som du tankar i laddstolparna är givetvis vår förnybara el. Köper du den, minskar du din klimatpåverkan och ökar efterfrågan på förnybar el. Du kan välja mellan många olika laddpunkter runt om i Trelleborg. Fler är på gång och utbyggnad sker i den takt där vi ser att behov uppstår samt från tidigare kundundersökningar.

Vi gör det enkelt att ladda elbilen

Elbilsmarknaden fortsätter att öka i rekordtakt. Genom att sätta upp laddstolpar är vi med och utvecklar infrastrukturen i Trelleborg och gör vardagen enklare för alla elbilsägare. Vi laddar för en hållbar vardag.

Registrering

Med Trelleborgs Energis laddkort betalar du enkelt för laddningen av din elbil med app eller laddkort. Du använder våra laddstationer genom att förladda pengar på ditt laddkonto. När du sen laddar din elbil dras pengar från laddkontot.
Registrera dig nu!Öppnas i nytt fönster

Betalning

Med Trelleborgs Energis laddkort betalar du enkelt för elen till din elbil, antingen med app eller själva kortet. Du använder våra stationer genom att fylla på pengar på ditt laddkonto. Om du är elhandelskund hos oss och har vårt laddkort, lämnar vi 1,50 kr rabatt på laddströmmen i våra stolpar. Våra kort fungerar på alla E.ONs laddstolpar i hela Europa.

Kundportal med registrering och betalningÖppnas i nytt fönster

Kundportal

I vår Kundportal kan du logga in på ditt konto och hitta laddstationer. Bara i Trelleborgs kommun finns det över 30 laddstolpar (220321).

Till KundportalenÖppnas i nytt fönster

Placering laddstolpar

Våra stolpar, alla av EU-standard, är placerade vid de stora genomfartslederna i Trelleborg och på platser där vi tänker oss att kunderna stannar naturligt i ca två timmar. Detta så att laddningen ska kännas så naturlig som möjligt och inte som ett avbrott i elbilsförarens vardag.

Våra laddstationerÖppnas i nytt fönster

Anderslövsbadet

Anderslövsvägen 6. Två platser med 11 kW effekt vardera. Parkeringen är kostnadsfri men kostnader för att ladda bilen tilkommer: Med laddkort: 2,50 kr/kWh. Via app eller betalkort: 4 kr/kWh.

Trelleborgs Energi

Skyttsgatan 16. Fyra platser med 22kW effekt vardera. Parkeringen är gratis. Kostnader för att ladda bilen med laddkort: 2,50 kr/kWh. Via app eller betalkort: 4 kr/kWh.

Hamngatan

Hamngatan 1. Åtta platser med 22 kW effekt vardera. Parkeringen är avgiftsbelagt. Kostnader för att ladda bilen tillkommer. Med laddkort: 2,50 kr/kWh. Via app eller betalkort: 4 kr/kWh.

Söderslättshallen

Klörupsvägen 48. Åtta platser med 22 kW effekt vardera. Parkeringen är gratis men kostnader för att ladda bilen tillkommer. Med laddkort: 2,50 kr/kWh. Via app eller betalkort: 4 kr/kWh.

Vångavallen

Östervångsvägen 29. Två platser med 22 kW effekt vardera. Parkeringen är gratis. Parkeringen kan vara stängd vissa matchdagar. Kostnader för att ladda bilen med laddkort: 2,50 kr/kWh om du är elhandelskund, annars 4 kr även med laddkort. Via app eller betalkort: 4 kr/kWh.

Skegrie skola

Västra Värlingevägen 54-0. Fyra platser med 11 kW effekt vardera. Parkeringen är gratis men kostnader att ladda bilen tillkommer: Med laddkort: 2,50/kWh om du är elhandelskund, annars 4 kr även med laddkort. Via app eller betalkort: 4 kr/kWh.