Hoppa till huvudinnehåll

Lev hållbart med oss!

Trelleborgs Energi är ett modernt energibolag med sikte mot framtiden. Vi bygger vår verksamhet på återvunnen energi, egenproducerad solenergi, värmelösningar i framkant, den senaste vätgastekniken och andra erbjudanden som kan hjälpa dig som kund att leva mer hållbart. Vi visar vilka energilösningar vi erbjuder som kan bidra positivt till klimatomställningen, men valet är ditt!

Vi måste hjälpas åt för en hållbar framtid

Genom att du ser över den energiförbrukning och även minskar din egen användning kan du sänka din egen kostnad, men också bidra till att påverka priset på sikt på marknaden. Dessutom bidrar du till en hållbar framtid. Så det finns allt att vinna i att spara på elen.

Sol, vind och vatten

Globalt är världens energianvändning den enskilt största källan till växthusgasutsläpp. Därför har vi bestämt oss: all den el vi säljer kommer från förnybara källor såsom sol, vind och vatten. Oavsett vad du väljer för elavtal hos oss, får du alltid 100 procent förnybar el, vilket innebär att du alltid gör ett smart val. För dig, för klimatet, för framtiden. Som kund hos oss ska det vara lätt att leva hållbart.

Energi- och klimatrådgivning

Få hjälp att minska din energianvändning och sänk dina energikostnader samtidigt som du minskar ditt klimatavtryck. Vi erbjuder kostnadsfri energirådgivning till privatpersoner, företag och föreningar. Du kan få hjälp med att gå igenom din energisituation och få tips och förslag till energieffektivisering. Du kan också få hjälp med dina funderingar kring hur du använder mer förnybar energi och på så sätt minskar din klimatpåverkan ännu mer.

Du kan prata med oss om bland annat belysning, elektronik, uppvärmning, solceller, isolering, fönster och transporter. Vi kan hjälpa dig se över nuvarande förbrukning och ge råd om framtida investeringar.

Har du ett företag kan få tips och råd om hur du kan arbeta systematiskt med energiuppföljning och åtgärder för att minska din energianvändning i verksamheten.

Ta hjälp av vår energirådgivare, för tips och förslag anpassat efter dina behov och möjligheter.